top of page

Neem contact op

Logo Kankerwereldwijd website

De nieuwe website Kankerwereldwijd brengt een uitgebreide en informatieve verzameling sites van overheidsinstellingen, klinieken, patiëntenorganisaties en bedrijven bij elkaar. Daarbij gaat het ook om professionals in de zorg en allerlei coaches die van het begeleiden van patiënten met kanker hun werk maken. Alle betrokkenen hebben het goed met patiënten voor. Niettemin hebben die instanties, ziekenhuizen, klinieken, organisaties en bedrijven eigen belangen. Wij zijn volledig onafhankelijk, bestuderen al die sites en geven daar duiding aan.

We kunnen het niet alleen. Jouw feedback is van onschatbare waarde bij het verbeteren van onze diensten. Heb je suggesties voor nieuwe sites die we aan onze collectie kunnen toevoegen? Bezit je informatie die wij niet hebben? Ken je een specifieke website die waardevolle informatie biedt over bepaalde kankerbehandelingen, preventie of ondersteuning voor patiënten en hun families. Laat het ons weten!

Bericht ons

Heb je ideeën, vragen of wil je ons gewoon een berichtje sturen? Gebruik het formulier op deze pagina of stuur een mail naar info@kankerwereldwijd.nl

Bedankt voor je bericht.

bottom of page